1 Mart 2017 Çarşamba

GALATA RUM OKULU ARŞİVİ MEZUNLARINI ARIYOR /// 23.03.2017



Η ΣΧΟΛΗ ΓΑΛΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ

Απο το 2013 μέχρι και σήμερα Η Σχολη Γαλατά συνεχίζει την αρχιοθέτηση των αποφοίτων της με την εφαρμογή του προγράμματος <<Ανοικτό Σχολέιο >> . 
Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε στο πλαίσιο της επιδότησης προγράμματος ΜΑΤRA του Γενικού Προξενίου της Ολλανδίας με στόχο να καταγραφουν στο σύνολο τους οι εγγραφές των αποφοίτων της Σχολής.

Η 5' η Παραδοσιακή Συνεστίαση μας στις 23 Μαρτίου 2017 θα δώσει την ευκαιρία στους αποφοίτους μας να έχουν πρόσβαση στο αρχείο της Σχολής και να κάνουν ενα μοναδικό ταξίδι στο παιδικό παρελθόν τους.

Οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται να ανατρέξουν ατα αρχεία εγγραφής των μαθητών παρακαλούνται οπως έλθουν σε επαφή με την ομάδα της Σχολής Γαλατά στην ηλεκτρονική διεύθυνση galatarum@gmail.com αποστέλοντας το ονοματεπώνυμο και το έτος αποφοίτησης τους.

-------------------------------------------------------

GALATA RUM OKULU ARŞİVİ MEZUNLARINI ARIYOR

Galata Rum Okulu, 2013 yılından bu yana<< AÇIK OKUL>> adı altında arşiv çalışmalarını yürütmektedir.
Hollanda Başkonsolosluğunun<< MATRA>> fonu ile desteklenen çalışmalar doğrultusunda okul arşivi düzenlenerek, var olan öğrenci kayıtları gün yüzüne çıkartılmıştır.

23 Mart 2017 tarihinde beşincisi düzenlenecek olan Geleneksel Mezunlar Buluşması çerçevesinde, Galata Rum Okulu, mezunlarına ulaşarak, okul arşivinde var olan öğrenci kayıtları ile onları buluşturmayı hedefliyor.

Kayıtlarına ulaşmak isteyen mezunların Galata Rum Okulu ekibi ile galatarum@gmail.com adresine İsim, Soyad ve mezun oldukları yılı yazarak iletişime geçmeleri rica olunur.


Saygılarımızla,
Galata Rum Okulu Ekibi