18 Haziran 2014 Çarşamba

TSRRF Hackathon @Galata Rum Okulu /// 20-22 Haziran



 TSRRF Hackathon, 20-22 Haziran 2014 tarihlerinde Galata Rum Okulu'nda. 

100 yaratıcı profesyonel, yaratıcı fikirlere adanmış 48 saatte fikirlerini prototiplere ve modellemelere dönüştürüyor.

Yaratıcı fikirlere adanmış 48 saat! 100 yaratıcı profesyonel, TSRRF Hackathon kapsamında 20-22 Haziran 2014 tarihlerinde Galata Rum Okulu'nda fikirlerini modelleme ve prototiplere dönüştürüyor. Enerji, bilişim, ulaşım gibi pek çok sektörden firmanın üst düzey yöneticilerinin, bağışçıların ve yatırımcıların katılım göstereceği etkinlik, Türkiye'deki girişimcilik atmosferini iyileştirmeyi amaçlıyor.

TSRRF’ye üniversite öğrencilerinden kıdemli profesyonellere kadar geniş bir çerçevede katılım olmasını bekliyoruz. Yaratıcı profesyoneller, 48 saatlik bir yaratıcılık ve yenilikçilik platformu olan TSRRF etkinliğine bireysel olarak veya ekipleri ile katılarak belirlenen tema ekseninde sponsor firmaların vereceği briefleri veya etkinlik çerçevesinde kendi üretecekleri fikirleri somutlaştırabilecek.

48 saat sonunda, TSRRF etkinliğinde jürinin seçtiği projeler resmi olarak desteklenecek, bazı proje/prototipler kitle fonlama için şartlı finanse edilecek, bazı projeler kendi inisiyatiflerinde proje/prototiplerini yatırımcı ve/veya şirketlere sunabilecek. Bütün bunların dışında, bazı projeler şirketler veya yatırım firmalarından belirli bir süre için ofis alanı, altyapı malzemeleri, mentorluk gibi manevi destekler de alabilecekler. Etkinliğe katılım herkese açık, ücretsiz ve kontenjanlarla sınırlı.

Başvurular için: http://tsrrf.com/